25/01

Online lezing Picasso en Giacometti

Datum:dinsdag 25 januari 2022|
Aanvang:20:00|
Kosten:€ 10,-|
Locatie:online

Op dinsdag 25 januari van 20 tot 22 uur geeft drs. Krzysztof Dobrowolski-Onclin een online lezing over Picasso en Giacometti.

In Museum Voorlinden is tot 13 februari de tentoonstelling over Alberto Giacometti en Pablo Picasso te zien. De eerste was vooral beeldhouwer, de tweede vooral schilder. De eerste kwam uit Italië en de tweede uit Spanje, maar ze woonden beiden in Parijs waar zij lid waren van de avant-garde, dat wil zeggen het vooruitstrevendste wat de beeldende kunst te bieden had. Giacometti is vooral bekend geworden met beelden van iele menselijke figuren en Picasso wordt op de eerste plaats geassocieerd met het kubisme. In deze lezing verbreden we onze blik naar het artistieke klimaat van Parijs in de eerste helft van de vorige eeuw.

Hoe werkt het?
Je koopt een toegangskaartje voor de lezing via deze pagina. De kosten zijn 10 euro.
Je ontvangt op de dag van de lezing (dinsdag 25 januari) rond 10.30 uur een e-mail met de inloggegevens. Vervolgens kun je om 20.00 uur de lezing thuis op je computer of tablet volgen via het programma Zoom. Zo zie je alle afbeeldingen die je anders in de zaal zou zien en hoor (en zie) je Krzysztof praten. Bovendien bestaat de mogelijkheid om vragen te stellen.
Mocht je op de dag van de lezing om 11.00 uur nog geen e-mail ontvangen hebben, check dan je spambox.

Ik meld me aan voor...

Online lezing Picasso en Giacometti

dinsdag 25 januari van 20:00 tot 22:00

Wat dacht je hiervan?

Cultuurkompas in je mailbox