31/05

Online lezing Rome

Datum:dinsdag 31 mei 2022|
Aanvang:20:00|
Kosten:€ 10,-|
Locatie:online

Op dinsdag 31 mei van 20 tot 22 uur geeft drs. Krzysztof Dobrowolski-Onclin een online lezing over Rome.

Alle wegen van de kunst leiden naar Rome. De hoofdstad van het Romeinse Rijk, van de pauselijke staat en van het moderne Italië heeft zowel de resten van de antieke stad als de mooiste kerken en paleizen uit de renaissance en barok.

In deze lezing zie je zowel de bekende monumenten zoals het Forum Romanum als enkele minder beroemde plekken zoals de San Clemente, de gelaagde kerk waar maar liefst twee oudere godshuizen onder liggen. Ook volgen we de ontwikkeling van de Sint Pieter, bekijken we de inbreng van duizendpoten als Michelangelo en Bernini en volgen we de groei en bloei van een van de mooiste steden ter wereld van de oudste resten tot de barok.

Hoe werkt het?
Je koopt een toegangskaartje voor de lezing via deze pagina. De kosten zijn 10 euro.
Je ontvangt op de dag van de lezing (dinsdag 31 mei) rond 10.30 uur een e-mail met de inloggegevens. Vervolgens kun je om 20.00 uur de lezing thuis op je computer of tablet volgen via het programma Zoom. Zo zie je alle afbeeldingen die je anders in de zaal zou zien en hoor (en zie) je Krzysztof praten. Bovendien bestaat de mogelijkheid om vragen te stellen.
Mocht je op de dag van de lezing om 11.00 uur nog geen e-mail ontvangen hebben, check dan je spambox.

Ik meld me aan voor...

Online lezing Rome

dinsdag 31 mei van 20:00 tot 22:00

Wat dacht je hiervan?

Cultuurkompas in je mailbox