02/06

Tekenweekend Sarah Simblet

Datum:vrijdag 2 juni 2023|
Aanvang:11:00|
Kosten:€ 325|
Locatie:Pastorie de Waal

Driedaagse tekenworkshop voor gevorderden, kunstenaars en vakdocenten door Sarah Simblet op 2 tot 4 juni.
Voor beginnende tekenaars is er een weekend op 26 tot 28 mei.

Sarah Simblet is bekend van haar boeken over tekenen naar de waarneming: Anatomy for the Artist, Botany for the Artist, the new Sylva and the Drawing book. Deze boeken verschenen in diverse vertalingen, Sarah geeft workshops over de hele wereld.

Bij de beginners is er een duidelijk gestructureerd programma om diverse technieken en snelle oefeningen te doen, te leren kijken en los te komen van de precieze weergave van de werkelijkheid maar deze juist als inspiratiebron te gebruiken.

Voor de gevorderden worden meer technieken en materialen aangeboden om verder te borduren op kennis die er al is.

Net zoals vorig jaar tekenen we altijd naar waarneming en zoveel mogelijk buiten. Ook zijn er groepsbesprekingen om van elkaar te leren en te zien hoe verschillend er getekend kan worden!

Op vrijdag beginnen we rond 11 uur met het maken van een groot schetsboek, waar we zelf de grootte van bepalen. Het papier is een goed, zuurvrij off-white papier. Met dit schetsboek gaan we op zaterdag en zondag de natuur in. Mocht je liever tekenen op grote losse vellen dan kan dat ook.

De cursus kost, inclusief materialen en lunches op alle drie de dagen, verzorgd door Pastorie de Waal, € 325,– inclusief btw.

Meer informatie of inschrijving via het emailadres: atelierdewaal@gmail.com of via 06 13830345.

Ik meld me aan voor...

Tekenweekend Sarah Simblet

vrijdag 2 juni om 11:00

Wat dacht je hiervan?

Cultuurkompas in je mailbox